Skap et godt utgangspunkt for en lykkelig barndom for ditt barn med Asperger syndrom!

Har du, som meg kjent på følelser som utilstrekkelighet og usikkerhet i møte med barnet ditt med Asperger syndrom?

Føler du at dagene er preget av mas og kaos, og at du blir stadig mer sliten?

 Slik trenger du ikke å ha det! 

Jeg lover deg, det er fullt mulig for deg å få gode dager, med glede og tid til deg selv, og rett og slett føle deg som en god forelder.

Du må bare forstå ditt unike barns måte å forstå verden på.

Jeg har møtt mange foreldre til barn med Asperger syndrom som strever med å skape et godt familieliv. Jeg er også selv mamma til barn med denne diagnosen, og kjenner meg godt igjen i beskrivelsene til foreldrene jeg har møtt. Fra stadige konflikter, mas og uro, fant jeg min måte å min måte å løse utfordringene vi hadde. Nå har jeg laget et hefte til deg, hvor jeg dele noen av mine beste råd, og gullnøkler med deg, slik at du kan skape et godt utgangspunkt for en lykkelig barndom for ditt barn.

Jeg lover deg - når jeg klarte det, kan du klare det!

 

Om du leser heftet, følger rådene og bruker gullnøklene som du får, garanterer jeg at du vil merke store endringer etter kort tid. Dere vil rett og slett få mer glede inn i hverdagen, og du vil ha tid og overskudd til deg selv. Men det beste er at du vil vite at du gjør det beste for barnet ditt. Du vil føle deg som en god forelder!

Skriv inn navn og email, klikk på den blå knappen, så finner du heftet i innboksen din. Og finner du det ikke der, så sjekk spamfilteret!

We won't send spam. Unsubscribe at any time.